Niche honlap készítés

Csapatunk több mint 10 éves tapasztalattal vállalja honlapok készítését fő profilunk a hazai egyénivállalkozókat valamint a kis és középvállalkozásokat kiszolgáló weboldalak fejlesztése. Saját keretrendszerrel dolgozunk melynek fejlesztésekor alapvető funkcionalitásként integráltuk a keresőoptimalizáláshoz szükséges funkciókat
 

Niche honlapot készítünk tanácsadással

Minden weboldal fejlesztésünk vagy honlap készítésünk első lépése a szakmai tanácsadás mellyel az elkészül honlappal kapcsolatos funkcionalitásokat és öleteket egyeztetjük a leendő honlap tulajdonosokkal, hogy olyan megoldásokat, olyan honlapokat készítsünk ügyfeleink számára mely rövid időn belül nem csak a honlap költségeit termeli ki de valódi profitot biztosít a honlap tulajdonosának
 

Mobilbarát és reszponzív megjelenés

 Akár template alapú honlap készítésben állapodunk meg az ügyfeleinkkel akár egyedi design készítünk akkor is minden elkészült oldalt mobilbarát verzióban készítünk el. Sőt több éve már - mióta többen nézik a weboldalakt mobiltelefonokról mint asztali gépekről - a honlapok funkcionalitásánál mobil eszközökhöz igazítjuk, úgy hogy a funkcionalitás ne csorbuljon asztali gépen sem. Így ügyfeleink 3-4 (mobil telefonok, tabletek, hordozható és asztali számítógépek) eszközre optimalizált honlapot kapnak.
 

Folyamatos frissítés moduláris felépítés

Mivel az általunk készített honlapok modulokból építkeznek így igény esetén a honlapot lehet folyamatosan alakítani bővíteni. Lehet új modult beépíteni legyen szó egy referencia oldalról vagy egy egyszerű rendelő oldalról, de kész megoldásokkal rendelkezünk komplett raktárkezeléssel is bíró webáruház modullal is. A modulokban időközben talált hibákat és biztonsági réseket esetleg új funkcionális működéseket folyamatosan frissítjük ügyfeleink honlapjaira. Ezt a frissítést teljesen automatizáltuk, hogy minden ügyfelünk a lehető legyorsabban megkapja a javításokat és optimalizálásokat.

A sablonizált moduláris felépítésnek segítségével egyedi megjelenést tudunk biztosítani egységes adminisztrációs felületek segítségével.
 

Egyszerű adminisztrációs felületek

Minden modulunk egyedi adminisztrációs felülettel rendelkezik melyek esetén a kezelési logika megegyezik. Így az ügyfeleink számára gyerekjáték a meglévő tartalmaikat módosítani, esetleg új híreket létrehozni. Igyekeztünk az adminisztrációs funkciók sebességét is optimalizálni, hogy ne kelljen perceket várni 1-1 cikk feltöltése alatt.
 

Domain és tárhely költségek

Nálunk ezek a költségek beépítésre kerültek az éves üzemeltetési díjba így nem kell ügyfeleinknek több céggel több különöző fizetési határidőre figyelniük így egy helyen egy számlával mindent letudnak ami a honlap üzemeltetésével kapcsolatos.
 

Keresőoptimalizálás és SEO

Minden általunk készített oldal alapból tartalmazza a keresőoptimalizálás modult nem kérünk el érte több pénzt, mert úgy gondoljuk, hogy a keresőoptimalizálás minden honlap alapjának kell lennie. Az általunk készített oldalak (amik statisztikájához hozzáférünk) több mint 10.000 egyedi kifejezésre található meg a google keresési listájának első oldalán. A honlapjaink esetén ügyfeleink vagy ügyfeleink munkatársai teljesen hozzáférnek a keresőoptimalizálással kapcsolatos funkciókhoz. Igény esetén rövid konzultáció esetén tudjuk biztosítani ügyfeleink számára azt a szükséges tudást aminek segítségével az oldalak keresőoptimalizálást jó eredményességgel akár ők maguk is el tudják végezni.
 

Garancia

Az általunk készített honlapokra szerződésben válaljuk a garanciát. 

Mi vagyunk a jó választás

  • ha szeretnél egyszerűen szerkeszthető weboldalt
  • ha szeretnél a kereső első találati oldalára kerülni
  • ha fontos számodra, hogy mobilon és asztali gépen is jól jelenjen meg weboldalad
  • ha gyorsan pár nap alatt szeretnél weboldalt
  • ha nincs időd a honlap tartalmi adminisztrálása és szeretnéd, ha mi végeznénk helyetted
  • ha nem akarsz külön domain és tárhellyel bajlódni
  • ha fontos a garancia számodra (a rendszerünk hibáira garanciát vállalunk)
  • ha fontos számodra, hogy weboldaladat kiszolgáló rendszer naprakész legyen (folyamatosan frissítjük a weboldalad keretrendszerét)

Kérj árajánlatot tőlünk kötelezettség nélkül